Raumalainen golf sai uuden johtajan Porista – Jukka Pelkosen intohimona on seurakehittäminen: "Aika monta näkökulmaa olen saanut tähänkin lajiin"

Rauman golfkentällä Pomppusissa saadaan vielä odottaa kauden alkamista, sillä kevät on myöhässä. Kesäkuuhun mennessä lumikasat sentään lienevät jo sulaneet. Silloin tehtävässään aloittaa Golfrauma Oy:n vastavalittu toimitusjohtaja Jukka Pelkonen. Porilainen ei ainakaan ensi vaiheessa aio muuttaa Raumalle, mutta ei sano idealle ei. "Katsotaan, jos meistä tulisi vaikka kesäraumalaisia", Pelkonen uumoilee. Kuva: Joosua Lehtinen

Rajageminaation puute sen paljastaa heti kättelyssä, joka toki pandemian mainingeissa on yhä vain kuvaannollinen: tervehdimme Rauman golfklubin edustalla kontaktittomasti. "Pelkose Jukkis", mies lausuu esittäytyessään. Rajageminaatio tarkoittaa Ison suomen kieliopin mukaan ilmiötä, jossa kahden sanan rajalla jälkimmäisen sanan alkukonsonantti geminoituu eli kahdentuu tiettyjen sanamuotojen ääntämisessä. Siis: kun kirjoitetaan "mene kotiin", tosiasiallisesti lausutaan menek kotiin.