Raumalainen ylsi MM-kisassa 11:nneksi – "Kentät olivat paikoitellen erittäin vaikeita"

Raumalainen Kimmo Kauko jäi neljän kierroksen kilpailussa kahdeksan lyönnin päähän pronssimitalista.

Kimmo Kauko harjoitteli lokakuussa Rauma Golfin rangella Suomen hyisissä olosuhteissa. Tasoituksellisen golfin MM-kilpailuissa Kauko pääsi golfaamaan lämpimämmissä olosuhteissa Thaimaan Phuketissa. Kuva: Juha Sinisalo

Rauma Golfin Kimmo Kauko oli tasoituksellisen golfin MM-kisoissa eli WAGC:ssä Thaimaan Phuketissa sarjansa 11:s.

Raumalainen Kauko pelasi neljän kierroksen kilpailun tulokseen 298. Kaukon sarjan ylivoimainen voittaja oli malesialainen Azwan Azmi, jolle Kauko hävisi 24 lyöntiä. Pronssimitali jäi kahdeksan lyönnin päähän.

– Vaihtelevasti meni. Kentät olivat paikoitellen erittäin vaikeita. Puitteet olivat mahtavat ja kokemus oli erittäin hieno. Pelaamisesta jäi positiivinen fiilis, Kauko kommentoi.

Kauko pelasi sarjassa, jossa osallistujien golftasoitus on 5,5–10,4.

Joukkuekilpailussa Kauko oli Suomen joukkueen mukana kahdeksas. Joukkuekilpailussa jokaisen maan joukkueessa oli kilpailija jokaisesta WAGC:n viidestä sarjasta.