Raumalaisen golfin johtokuviot menevät taas uuteen uskoon

Jukka Pelkonen jättää raumalaisen golfin. Kuva: Joosua Lehtinen


Jukka Pelkosen ura raumalaisen golfin nokkamiehenä jää alle vuoden mittaiseksi. Porilainen urheilumies aloitti Golfrauma Oy:n toimitusjohtajana ja Rauma Golf ry:n toiminnanjohtajana kesäkuun alussa, mutta nyt hän on löytänyt uusia töitä.

Entinen Porin Ässät ry:n toiminnanjohtaja palaa kotikaupunkiinsa, sillä Porin Golfkerho ry on nimennyt hänet uudeksi toiminnanjohtajakseen. Pelkosen työsuhde Porissa alkaa 1. huhtikuuta.

– Haluan kiittää raumalaisia golfareita miellyttävästä yhteistyöstä, olen nauttinut suunnattomasti ajastani täällä. Raumalla on hieno golfyhteisö ja saimme käyntiin monia kehitystoimia. Näen golfin tulevaisuuden täällä erittäin valoisana, Pelkonen lausuu tiedotteessa.

– PGK tarjosi mahdollisuutta palata kotikaupunkiin ja perheen kanssa keskusteltuani päädyin tähän ratkaisuun.

Pelkonen jatkaa vielä tammi- ja helmikuun ajan RG:n kauden valmistelua. RG:n hallitus kokoontuu päättämään jatkotoimista tammikuun alussa.

Pelkoselle aukesi Porissa työpaikka, kun Porin Golfkerhon toiminnanjohtaja Ville Tuovinen ilmoitti syksyn vaalikokouksessa luopuvansa toiminnanjohtajan tehtävästä keväällä.

Myös Pelkosen edeltäjän eli kuopiolaisen Pekka Laasosen pesti jäi vain vuoden mittaiseksi. Häntä ennen Joni Ylen työskenteli raumalaisessa golfissa toimitus- ja toiminnanjohtajana marraskuusta 2017 kesään 2021.