Raumalaisen juniori-jääkiekon kivijalka

Jääkiekkokausi 2013–14 on pikkuhiljaa käynnistymässä myös juniori-ikäluokissa ja seurat ympäri Suomea ottavat vastaan uusia innokkaita harrastajia.

Rauman Lukko Ry:n toiminnanjohtajan Jari Neuvosen mukaan Raumalla jääkiekon pariin hakeutuu vuosittain lähes 40–50 poikaa.

– Tämän lisäksi noin parisenkymmentä tyttöä aloittaa syksyisin tyttökiekko- tai ringetteharrastuksen, Neuvonen kertoo.

Nuorimpien lasten junioritoiminta tunnetaan täällä paremmin Kortteli-Lukon nimellä ja sen vastuuhenkilönä Lukon organisaatiossa toimii

Janne Mäkitalo

.

– Kortteli-Lukko on jo vuosikymmeniä ollut seuratoimintamme eräänlainen kivijalka, josta pelaajat siirtyvät sitten myöhemmin varsinaisiin ikäkausijoukkueisiin, Mäkitalo toteaa.

Tällä kaudella nuorimmat ikäluokat ovat 2006, 2007 ja 2008 syntyneet. Ryhmät jakautuvat Leijona-kiekkokouluun, sekä Kettu-liigaan.

Leijona-kiekkokoulussa opetellaan lajin alkeita ja sen sisältö on pilkottu kolmelle tasolle syntymävuoden ja taitotason mukaan.

Kettu-liigassa pelaajat jaetaan tasavahvoihin ryhmiin ja joukkueet saavat ensimmäistä kertaa paitaansa Lukko-logon.

– Ryhmät kokoontuvat Äijänsuon harjoitusjäähallissa, sekä Lähdepellon Tuki-Areenalla, Mäkitalo sanoo.

Tämän kauden toimintaan ehtii vielä ilmoittautua mukaan. Kortteli-Lukon lisätiedot ja ilmoittautumiskaavakkeet löytyvät seuran internetsivuilta osoitteesta: www.juniorilukko.fi