Raumalaisratsastaja Roosa Salo valittiin Pohjoismaiden ja Baltian mestaruuskisoihin

Roosa Salo ja Sir Maximus Welshwarrior suuntaavat kesä-heinäkuun vaihteessa jälleen Ypäjälle. Kuva: Annika Mäki

Suomen joukkueet este-, koulu- ja pararatsastuksen Pohjoismaiden ja Baltian mestaruuskisoihin on valittu.

Raumalainen Roosa Salo ja hänen hevosensa Sir Maximus Welshwarrior valittiin kouluratsastuksessa isojen ponien nelihenkiseen joukkueeseen.

Rauman Hevosystäviä edustavaa Saloa valmentaa Heidi Takala.

Kisat järjestetään Ypäjän Hevosopistolla 30.6.–4.7. Mukana ovat maista Suomen lisäksi Ruotsi, Tanska, Norja, Viro ja Latvia.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Raumalaisratsastajilla vahva viikonvaihde: Henri Ruoste aloitti lähtölaskennan kesän arvokisoihin Hagenissa – Roosa Salo nappasi ponimestaruuden Ypäjän hallikisoista

Vain tilaajille Ratsastajainliiton julkaisemien lukujen perusteella Raumalta tuleva tyttöjen EM-edustaja ei ole ihme, mutta olympialaisiin tähtäävä miesratsastaja on varsinainen tilastokummajainen

Vain tilaajille Rauman Roosa Salo kirkasti pronssin kullaksi kouluratsastuksen SM-kisoissa, voittajaponi sai vuolaat kiitokset: "Olen kaikkein tyytyväisin Maxiin, se on tosi seurallinen ja maailman paras poni"

Raumalaiset Halla Suonvieri ja Roosa Salo johdattivat Lounais-Suomen tytöt aluejoukkuemestareiksi - "Olen ylpeä näistä hyvin käyttäytyvistä ja edustavista nuorista neidoista"