Raumalle rakennetaan jääkiekkoilijoiden laukaisu- ja tekniikkahalli

Rakenteilla oleva harjoitteluhalli valmistuu toukokuussa. Kuva: Mikko Aikko

Raumalaiskiekkoilun Tuki ry rakentaa Raumalle laukaisu- ja tekniikkaharjoitteluhallin, Juniorilukko kertoo nettisivuillaan.

Vuonna 2012 käyttöön vihityn Tuki-Areenan viereen parhaillaan rakenteilla oleva oheisharjoittelutila valmistuu toukokuussa.
Halliin tulee neljä jääkiekkomaalilla varustettua laukomisrataa. Jokaisen radan pituus on kahdeksan metriä.

Laukaisu- ja tekniikkaharjoittelualueen alustaksi tulee INICE Finlandin toimittama synteettinen muovijää. Areenalta löytyy myös kumimattoalustainen hyppy- ja juoksusuora.

Ensimmäisenä Suomessa

Kyse on valtakunnallisestikin merkittävästä uudisrakennushankkeesta. Kyseessä on ensimmäinen seuravetoinen laukaisu- ja tekniikkaharjoitteluun tarkoitettu hallihanke koko Suomessa.

Halli mahdollistaa laadukkaat harjoitteluolosuhteet, paitsi Lukon omille joukkueille, myös muille laukaisu- ja tekniikkaharjoittelusta kiinnostuneille.

– Rauman Lukko haluaa jatkaa valitsemaansa edelläkävijyyden tietä. Haluamme luoda uudenlaiset ja innostavat, sääolosuhteista riippumattomat harjoittelu- ja liikuntaolosuhteet raumalaisten käyttöön, Rauman Lukko ry:n puheenjohtaja Mikko Kosonen kertoo.

Hallin rakennuskustannuksista vastaa Raumalaiskiekkoilun Tuki ry, joka vuokraa hallin Rauman Lukko ry:lle. Areena tulee olemaan kaikille avoin harjoittelutila.