VIDEO: Raumam Boja juhlisti sinikeltaista Satakuntaa vastaanottamalla Lukon joukkueen Raumalle näyttävin menoin

Raumam Boja vastaanotti viikonloppuna Porista kotiin palanneen Lukon joukkueen näyttävin soihduin ja rumpuseremonioin. Aihetta juhlallisuuksiin riitti, sillä Lukko voitti tällä kaudella kaikki kuusi Ässiä vastaan pelaamaansa paikallisottelua. Kuluvalla kaudella Lukko varmisti myös seurahistoriassaan ensimmäistä kertaa runkosarjan voiton.

– Hieno seura ansaitsee hienot kannattajat ja toisinpäin! Huomenna välipäivä, kattellaa maanantaiaamulla miltä Masan kahvi maistuu, joukkueenjohtaja Mika Kuosmanen tiivisti tunnelmiaan lauantaina Raumam Boikkatte vastaanottoon.

Myös Eetu Koivistoinen jakoi julkiset kiitokset vastaanottokomitealle:

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Lukko viimeisteli kuuden suoran täyteen ennen kuin Helmirannan kupla kutsuu – "Lämmittää totta kai aina mieltä, kun voitetaan Ässät"

Lukko on ottamassa Ässistä kaikkien aikojen niskalenkkiä – Pasi Saarela muistelee lämmöllä Lukon joukkuetta, joka voitti viimeksi kauden kaikki paikallispelit: "Niihin aikoihin molemmilla oli tosi paljon omia kasvatteja"

Vain tilaajille Eetu Koivistoinen nousi eturiviin, kun Lukko varmisti runkosarjan voiton – "Senkin puolesta osaan arvostaa, että olen pitkään jo ollut tässä mukana"

Vain tilaajille Lukko teki historiaa! – runkosarjavoitto sai sinettinsä dramaattisella tavalla: "Arvostan tätä todella paljon"