Raumam Boja palkittiin

Rauman kaupunki antoi Raumam Bojille tunnustusta liikunnan edistämis- ja kehittämispalkinnon muodossa itsenäisyyspäivänä. Pari poimintaa perusteluista:

– Kannatusryhmä haluaa toimia esimerkkinä nuorille sukupolville. Hyväntuulisena, suoraselkäisenä kannattajaryhmänä se levittää positiivista ilmettä ja hyvää mieltä katsomossa niin Raumalla kuin muilla liigapaikkakunnilla. Tärkein asia on paikallisen seuran tukeminen loppuun asti.

Rantaselle


LS-mitali

Laitilasta Lukkoon siirtynyt lukkari Marjut Rantanen , 18, sai Länsi-Suomen perinteikkään urheilumitalin, joka jaetaan aina itsenäisyyspäivän aikoihin.

– Rantanen osoitti kovat hermonsa naisten Superpesiksen pudotuspeleissä Lapuaa vastaan, kehuivat valitsijat.

Missä fiiliksissä tauolle?

Lukko kohtasi eilen illalla Ässät Satakunnan derbyssä. Missä fiiliksissä maaottelutauolle jäätiin? Siitä kerromme netissä, Kiekkoareenalla.

Lukon seuraava matsi ti 18.12. Lukko-Jokerit Kivikylän Areenalla klo 18.30

Radio Ramonan aamussa Lukko-hyökkääjä Teemu Nurmi ma 10.12.klo 8

”Olympia-komitea ei saa olla matkatoimisto”

– Suomen huippu-urheilua suunnataan muutostyöryhmällä Olympiakomitean alaisuuteen. TUL on ollut muutostyöryhmässä sivustaseuraajan roolissa. TUL:n kanta on selvä, olympiakomitea ei voi olla pelkkä matkatoimisto, sillä on oltava syvällisempääkin tehtävää, sanoo Rauman Työväen Urheilijoiden puheenjohtaja Markku Malmsten.

– On tehtävä arvovalintaa mihin liikunnan ja urheilun julkisia varoja suunnataan. TUL arvostaa kilpa- ja huippu-urheilua, mutta ei ole valmis hylkäämään sen kustannuksella liikunnan laajaa kenttää.

RTU:n parhaana urheilijana palkittiin

Kimmo Mäkeläinen

.

”Jenkki ei muuta Siperiaan”

– Venäjän yhteiskunnan kehittymättömyys ei vielä houkuttele pelaajia muuttamaan esimerkiksi Yhdysvaltojen eteläisistä osavaltioista Siperian pimeyteen. Niinpä KHL:n aika ei taida olla vielä, mutta jos NHL tuudittautuu nykyiseen ylivoimaansa, asia voi tulevaisuudessa olla toisin, arvioi ex-kiekkoilija Antti Jokela Kiekkoareenan blogissaan.