Raumam Boja tekee talkoilla kannattajakatsomoa Äijänsuolle

Raumam Boja esitti Lukolle taannoin muutoksia seisomakatsomon sijainnin suhteen. Samassa yhteydessä kannattajaryhmä lupasi osallistua talkoisiin, mikäli seura näyttää vihreätä valoa uudistukselle. Neuvotteluissa uusi kannattajakatsomo päätettiin sijoittaa Penalty Pubin päätyyn, joka oli myös Boikien toiveena. 

– Tämä on paras tapa tehdä asioita, jos haluat, että jotain tulee valmiiksi, tee itse, sanoo Raumam Boikien yksi puuhamiehistä Juho Suoramaa.

Sanoista siirryttiin tekoihin. Ryhmä osallistui ensin talkoilla vanhojen katsomorakenteiden purkuun, ja tiistaina puutavaraa työstettiin lopullista rakennustyötä varten.  

Ensi viikon talkoisiin osallistuu 20–30 ryhmän jäsentä.

– Ollaan purettu vanhan seisomakatsomon rakenteita, jotta sinne päästään asentamaan istuimia. Uuden seisomakatsomon alta on myös vanhat istuimet purettu. Ensi viikolla saadaan loput puutavarat ja materiaalit paikalle, jolloin kokoonnutaan jälleen. 

– Homma pyritään saamaan tuolloin valmiiksi. Maalaustyöt tehdään vielä todennäköisesti ennen heinäkuuta. ”Uusi koti” on valmis viimeistään Pitsiturnaukseen mennessä, joten päästään viettämään kunnon tuparit, naureskelee Juho Suoramaa.

– Lukko on luvannut, että yhden ”välikauden” jälkeen hyökkäyssuunta muuttuu, joten pääsemme hiillostamaan vastustajan maalivahdin taakse oikein kunnolla, Suoramaa hehkuttaa.