Revolle vuoden jatko, Hakulisen optio käytetty – "Meillä on tosi kilpailukykyinen nippu ensi kaudella"

Kesäkuussa 25 vuotta täyttävä Sebastian Repo kuuluu ensi kaudella Lukon runkopelaajiin. Kuva: Juha Sinisalo

Mestaruusjoukkueen laitahyökkääjät Sebastian Repo ja Anrei Hakulinen viilettävät ensi kaudellakin sinikeltaisissa. Lukko käytti Hakulisen optiovuoden ja Revon kanssa solmittiin uusi yksivuotinen sopimus.

– Olen viihtynyt Raumalla tosi hyvin. Koko organisaatio on ottanut isoja askeleita eteenpäin ja uskon, että sama meininki jatkuu ensi kaudellakin. Meillä on tosi kilpailukykyinen nippu ensi kaudella, Repo kommentoi Lukon tiedotteessa.

– Uskon, että olemme jälleen kärkijengejä Liigassa. Lukko tarjoaa mielestäni erinomaisen ympäristön kehittymiselle.

Kesäkuussa 25 vuotta täyttävä Repo kuuluu ensi kaudella Lukon runkopelaajiin samoin kuin Hakulinenkin, joka peri Toni Koivistolta joukkueen ikänestorin tittelin "Tonton" ripustettua luistimet naulaan. 31-vuotias "Uma" aikookin olla esimerkillinen pelaaja niin pukukopissa kuin kaukalossakin.

– Monena vuotena olen urani aikana saanut seurata kokeneita pelaajia kuten Juha-Pekka Haatajaa ja Toni Koivistoa. Olen yrittänyt ottaa heiltä mahdollisimman paljon oppia ja nyt on minun vuoroni näyttää esimerkkiä ja auttaa nuoria pelaajia eteenpäin. Pyrin joka pelissä näyttämään, että kaikella, mitä kentällä tekee, on merkitystä, Hakulinen sanoo tiedotteessa.

Urheilujohtaja Kalle Sahlstedtkin tunnistaa miesten arvon ensi kauden joukkueessa.

– Repo on erittäin tärkeä pelaaja meille. Hänen peliluonteensa on yksi kovimmista, mitä olen koskaan nähnyt, Sahlstedt sanoo tiedotteessa.

– Hakulisella pää pysyy kylmänä tilanteessa kuin tilanteessa. Täytyy muistaa, että hän pelasi lähes viime kauden alusta saakka koko kauden peliä haittaavalla vammalla, jonka vuoksi hän olikin toisinaan sivussa peleistä ja treeneistä. Siihen nähden häneltä nähtiin erinomainen esitys ja nyt kun vamma on hoidettu, Hakulinen toivottavasti pääsee aloittamaan syksyllä täydessä iskussa.