Romahdus Kirkkonummella oli SalBalle kuudes tappio putkeen - kapteeni ei selitellyt: "Voisin luetella kaikennäköisiä liirumlaarumeita, että opitaan ja vahvistutaan, mutta nyt pitää oikeasti ruveta tapahtumaan"

Tappio tarkoitti, että SalBa putosi maalierojen turvin salibandyn Divarin jumbosijalle.

SalBa alkaa olla tiukassa paikassa salibandyn Divarissa. Raumalaiset kärsivät sunnuntaina jo kuudennen peräkkäisen tappionsa, kun Rangers kuritti Kirkkonummella vieraitaan lukemin 11–3 (1–1, 6–0, 4–2).

Rangers ratkaisi ottelun erikoistilanteiden värittämässä toisessa erässä tulittamalla kuusi maalia.

– Ensimmäinen erä oltiin vielä vähän mukana, vaikka asenne tekemisessä ei ollut kohdillaan. Jos valmistautuminen menee noin paljon pieleen, niin kai se menee sitten valmentajan piikkiin. Joku vastuu pelaajillakin kyllä pitää olla, SalBan päävalmentaja Petri Seppinen totesi.

Hän halusi tosin vielä tarkistaa videolta, oliko kysymys tosiaan yrittämisen puutteesta. Seppinen puhui esimerkiksi puolustamisen ja takakarvaamisen keskenjättämisestä, mutta SalBan kapteeni Veli Peltonen ei täysin tunnistanut löysäilyä.

– Ei se siltä tuntunut, mutta onhan se turhauttavaa, kun taululla on 7–1 ja erä pitäisi vielä ryskiä, Peltonen puhalteli.Peltonen teki viimeisen viisiminuuttisen aikana kaksi maalia, joiden merkitys oli tosin kosmeettinen. Avauserässä SalBan tasoituksen teki Eemeli Mustamäki. Rangersin tehomiehet olivat Erik Helenius (3+2) ja Teppo Salo (5+1).

Tappio tarkoitti, että SalBa putosi kahdeksan ottelun jälkeen maalierojen takia sarjan jumbosijalle.

14 joukkueen sarjassa viimeinen putoaa suoraan, kaksi seuraavaa karsii ja kahdeksan joukkuetta selviää pudotuspeleihin.

– Voisin luetella kaikennäköisiä liirumlaarumeita, että opitaan ja vahvistutaan, mutta nyt pitää oikeasti ruveta tapahtumaan, Peltonen vaati.

– Olemme pelanneet tiukkoja pelejä, mutta tämä oli ensimmäinen, jossa meillä ei ollut mitään saumaa. Jos tämä on se tapa, millä tämä kääntyy niin hyvä, mutta olisi silti saanut jäädä näkemättä, Seppinen sanoi.