SaiPa vahvisti Ville Petmanin paluun Lukosta

Ville Petman palaa Lukon paidasta SaiPaan. Kuva: Mika Strandén

Jääkiekkoliigasssa pelaava SaiPa vahvisti maanantaina Ville Petmanin sopimuksen. Länsi-Suomi kertoi tietoihinsa perustuen Petmanin siirrosta jo aiemmin.

20-vuotias Petman on SaiPan oma kasvatti, joka siirtyi Lukon organisaatioon pikkuveljensä Mikon kanssa vuonna 2016 SaiPan B-nuorten tiputtua SM-sarjasta.

Petman pelasi tällä kaudella 40 liigaottelua ja saavutti tehot 2+6=8. Hän kuului myös Nuorten Leijonien MM-joukkueeseen vuodenvaihteessa.

Petman on alle 18-vuotiaiden maailmanmestari vuodelta 2018.

– Hienoa saada SaiPan junioritaustainen pelaaja takaisin keltamustiin. Ville on ikäisekseen fyysisesti erinomaisessa kunnossa ja myös hienot esitykset kansainvälisissä peleissä ovat osoittaneet isoa potentiaalia. Hän tietää jo Liigan vaatimustason ja saadaan Villestä varmasti paljon apuja tulevina kausina, SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa kommentoi seuran nettisivuilla.

SaiPassa jatkavat Micke Saari ja Jimi Jalonen. Uusina pelaajina SaiPaan liittyvät Petmanin lisäksi Filip Krivosik (HPK), Jaakko Lantta ja Joel Olkkonen (Ketterä).

Maanantai oli Liigassa vilkas siirtopäivä. Lukkoa edustaneista pelaajista liigajäille palasi ranskalaisesta Rouenista Atte Mäkinen, jonka uusi osoite on Mikkelin Jukurit.