SaiPan Lehterältä tukea edeltäjilleen: Ei maassa makaavaa saisi enää potkia.

Yläparvelta vaihtoaitioon. Nelosen asiantuntijana nähty ja kuultu Tero Lehterä on tullut tv-lähetysten seuraajille tunnetuksi sanavalmiina asiantuntijakommentaattorina. Sanattomaksi ei yleensä jäänyt studioisäntä Tuomas Nyholmkaan (vas.). Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

SaiPan tuore päävalmentaja Tero Lehterä ottaa seuransa tiedotteessa kantaa myös menneeseen vuoteen. Lehterä sanoo seuranneensa ihmeissään keskustelua päättyneen kauden valmennuksesta.

– Mulle aiheutuu mielipahaa viime kauden valmennuksen alaspainamisesta keskustelupalstoilla ja sosiaalisessa mediassa. Ei maassa makaavaa saisi enää potkia. On aivan satavarma että viime kauden valmennus antoi kaikkensa ja yritti parhaansa, enempää on vaikea vaatia, Lehterä sanoo

– Jos mulla on pitkä ura edessäni, tulee varmasti kausia kun kaikki menee vihkoon. Se voi tapahtua myös itsestään riippumattomista syistä.

Lehterän mukaan on kummallista, että loka lentää edelleen.

– Jonkun uutisen yhteydessä joku kommentoi että Lehterä on jo nyt saanut enemmän aikaan kuin Santanen. "Sanni" on vetänyt todella pitkän menestyksekkään uran organisaatiossa ja saanut todella hyvää tulosta aikaan, sama koskee Jokea (Viljakainen). Ei yksi kausi voi pyyhkiä sitä kaikkea pois. Kyllä näiden äijien pitää antaa kulkea pystyssä päin, ilman että joku aukoo päätä jos vaikka SaiPalla tulevalla kaudella meneekin hyvin. Minä en määrittele itseäni muiden kautta ja toivon ettei sitä tee muutkaan.