SalBa aloitti Classic-teemaisen viikonloppunsa vierasvoitolla – "Sunnuntaina nähdään, kuinka paljon olemme edellä tai perässä maailman parasta seurajoukkuetta"

Koirapaidat osuivat toisessa erässä peräti seitsemän kertaa vastustajan maaliverkkoon.

SalBan Classic-teemainen viikonloppu alkoi vierasvoitolla, kun raumalaiset kukistivat Classic Unitedin Tampereella maalein 7–11 (2–2, 2–7, 3–2).

Lauantain kotijoukkue on väkevän tamperelaisseuran akatemiajoukkue, joka pelaa Suomisarjassa eli maamme kolmanneksi korkeimmalla salibandyn sarjatasolla.

Classic Unitedin kokoonpanossa oli jälleen pelaajia, joita saatetaan nähdä tällä kaudella myös F-liigassa.

– Vastustaja oli tänään tosi paljon enemmän pallossa kuin me, mutta me olimme vastahyökkäyksissä ja maalintekopaikoissa tehokkaita, SalBan päävalmentaja Joni Rokosa tiivisti.

– Vastustajan kunniaksi voi sanoa, että tämä peli olisi voinut päättyä ihan miten päin vaan.

Toisen erän tasaisen maalintekotahdin ansiosta kamppailu kuitenkin kääntyi SalBalle. Koirapaidat osuivat toisessa erässä peräti seitsemän kertaa vastustajan maaliverkkoon.

Useimmin raumalaisista pallon saivat verkkoon hattutemput viimeistelleet Lari Lahti (3+1) ja Mikko Immonen (3+1) sekä kahden maalin miehet Jani Lehtoniemi (2+2) ja Mikko Viitanen (2+1).

Heidän lisäkseen maalintekoon pystyi Tuomas Arola.

SalBan maalilla torjui kauden ensimmäisen sarjapelinsä Petri Elo, joka teki täksi kaudeksi paluun salibandykentille muutaman välivuoden jälkeen.

– Hän suoritui tosi hyvin, Rokosa kehaisi.

Sunnuntaina cupin pelissä Classicin liigajoukkue

Sunnuntaina SalBan pelaajat saavat jälleen katsella vastustajien paidoissa Classicin logoa, mutta joukkueen nimestä putoaa United-osa pois.

Tällä kertaa vastassa on Classicin liigajoukkue, pelipaikkana Rauman Kauppis ja panoksena Suomen Cupin puolivälieräpaikka.

– Sunnuntaina nähdään, kuinka paljon olemme edellä tai perässä maailman parasta seurajoukkuetta, Rokosa ilmoitti.

Kotimaisilla kentillä Classic on ollut tänä vuonna ylivoimainen. Tamperelaiset ovat voittaneet kaikki yhdeksän liigapeliään ja iskeneet niissä 90 maalia.

Se on 30 osumaa enemmän kuin toiseksi eniten maaliverkkoja pöllytelleen Nokian KrP:n saldo.

Pistepörssissäkin tamperelaisilla on kaksoisjohto, sillä Sami Johansson ja Eemeli Salin ovat molemmat keränneet 27 tehopistettä.

Salin ehti jo tehdä liigaennätyksenkin, kun hän syötti Steelersiä vastaan seitsemän maalia.

– Täytyy varmasti valmistaa joukkue hyvin, mutta me lähdemme taistelemaan, Rokosa totesi.

– Kyse on kuitenkin yksittäisestä cup-ottelusta. Aina yllätyksiin täytyy uskoa.