SalBa palkkasi tutun miehen toiminnanjohtajaksi: "Tarvitsemme ammattilaiset pyörittämään asioita"

SalBan päätoimiset työntekijät työpaikallaan Kauppiksella. Mika Puhakasta (vas.) tuli seuran toiminnanjohtaja. Joni Rokosan titteliksi tarkentuu urheilutoimenjohtaja.

Monelle seuralle edustusjoukkueen putoaminen Salibandyliigasta olisi kova kolaus. Rauman SalBassa puolestaan tuntuu puhaltavan hyvävireinen muutoksen puhuri.

Maaliskuun lopulla Länsi-Suomi kertoi SalBan uudesta urheilustrategiasta, jota Joni Rokosa päätoimisena seuratyöntekijänä on rakentanut.

Nyt Rokosa saa rinnalleen SalBan historian toisen päätoimisen työntekijän. Hän on edustusjoukkueen managerina toiminut Mika Puhakka, josta tulee SalBan toiminnanjohtaja.

Rokosan titteliksi tarkentuu samalla urheilutoimenjohtaja, ja hänen sopimuksensa SalBan kanssa pitenee kesään 2021 asti.

– Seuran toiminta on kasvanut niin paljon, että pelkkä vapaaehtoistoiminta ei ole enää paras tapa pyörittämiseen. Jos haluamme olla kilpailukykyinen ja houkutteleva, tarvitsemme ammattilaiset pyörittämään asioita, SalBan puheenjohtaja Teppo Lundell perustelee.

JATKA JUTUN LUKEMISTA NÄKÖISLEHDEN PARISSA

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.