SalBalle jälleen tyrmäysstartti Seinäjoella - "En ymmärrä, miksi tulemme tuolla tavalla nöyristelemään"

SPV kuittasi sarjapisteet lauantain Salibandyliigan ottelusta lukemin 6–4 (4–0, 1–1, 1–3).

SalBan maalivahti Teemu Kortelainen kertoi seuransa otteluennakkossa, että hieman pidempi joulutauko teki hyvää raumalaisjoukkueelle.

Veskari vakuutti, että SalBan piti olla valmiina pelaamaan lauantaina Salibandyliigan ottelussa Seinäjoen Peliveljien vieraana. Vaan toisin kävi.

SalBan päävalmentaja Petri Seppinen joutui ottamaan jo ajassa 5.52 aikalisän, kun SPV oli latonut taululle 3–0-johdon.

– Ilmeisesti emme olleet taas valmiina pelaamaan. Jäivätkö jalat bussiin vai mikä oli, en tiedä. Lapasia kuitenkin olimme ja se näkyi taululla, Kortelainen tuhahti ottelun jälkeen.

SPV kuittasi sarjapisteet lopulta lukemin 6–4 (4–0, 1–1, 1–3).Erik Härkönen avasi SalBan maalihanat toisessa erässä 4–1-kavennuksella. Päätöserässä osuivat Mikko Viitanen (6–3) ja ilman maalivahtia pelatessa Antti Vuorinen (6–2) ja Joni Peltola (6–4).

Kortelaisen mukaan SalBa lisäsi alkusokin jälkeen pallollista huolellisuutta ja sai pelin paremmin kontrolliinsa.

Hän myönsi kuitenkin, että myös SPV nosti jalkaa kaasulta avauserän rynnistyksen jälkeen.

– Harmittaa, että annamme käsistä tällaisia pelejä, joissa hyvällä 60 minuuttisella voisimme kuitenkin pelata voitosta. En ymmärrä, miksi tulemme tuolla tavalla nöyristelemään SPV:tä, päävalmentaja Seppinen ihmetteli.