SalBan joukkue Divariin alkaa olla koossa – uudet sopimukset tuovat kilpailua

SalBa juhli viime kauden päätteeksi nousua takaisin miesten salibandysarjojen toiseksi korkeimmalle sarjatasolle Divariin. Kuva: Kimmo Mäkeläinen

SalBan joukkue alkaa olla hyvin koossa syksyllä alkavaan salibandyn Divariin. Tiistaina raumalainen nousijajoukkue kertoi viidestä sopimuksesta.

Jo aiemmilta kausilta tuttuja pelaajia viisikossa ovat Joonas Tommila, Juha Keskitalo, Miika Tuominen ja Mikael Niemi. Uutena pelaajana SalBaan liittyy Tommi Mieskoski, joka pelannut sekä salibandyssa että jääkiekossa useissa seudun alasarjajoukkueissa.

SalBan urheilutoimenjohtajan ja miesten päävalmentajan Joni Rokosan mukaan sopimukset tuovat entistä kovempaa kilpailutilannetta joukkueeseen.

SalBa on nyt julkaissut 27 sopimusta. Seura vihjailee julkaisevansa ensi viikolla vielä pelaajan, jolle on kaavailtu joukkueesta ykkös- tai kakkossentterin roolia.

– Emme ole olleet enää hetkeen aktiivisia ”pelaajamarkkinoilla” ja isolla todennäköisyydellä joukkue voidaan julkistaa valmiiksi ensi viikolla. Totta kai ovet pidetään siinä mielessä avoinna, jos joku erinomainen pelimies saa työpaikan Raumalta ja on halukas pyrkiä joukkueeseen, Rokosa sanoo.