SalBan kakkosjoukkueen nousuhaaveet kariutuivat rankkaritappioon – "Leuka pois polvien välistä"

Valmentaja Juha Teikari oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

SalBan kakkosjoukkueen ja turkulaisen SC Toivon jatkoajan viimeisellä minuutilla oli enemmän tapahtumia, kuin monessa ottelussa yhteensä.

Siinä oli epäonnistunut rangaistuslaukaus, ylivoima, kolme tolppalaukausta sekä yksi maaliverkkoon sujahtanut sivallus.Kyseinen SalBan kuti tosin tuomittiin yliajalla syntyneeksi. Pelikello ei edes pysähtynyt 10 minuutin kohdalle, joten asiaa oli mahdoton myöskään todistaa.

– Kyllä siinä meille tarjottiin. Sekään ei koskaan tule selviämään, menikö pallo sitä edeltäneessä tilanteessa maaliin. Aika monen mielestä se siellä kävi, monen mielestä se oli tolpassa, SalBan valmentaja Juha Teikari harmitteli.Kun jatkoaika ei tuottanut tulosta, haettiin 3. divisioonan ensimmäisen nousukarsintavaiheen pelissä ratkaisua rangaistuslaukauksilla.

Niissä vierailija oli parempi maalein 2–1. SalBalta verkkoa heilutti ainoastaan Tomi Pihkoluoma.

Teikarin päällimmäisinä ajatuksina ei ollut tappion jälkeen suunnaton pettymys, vaan ylpeys.

– Sanoinkin tuossa kopissa pojille, että vaikka kausi loppui niin leuan he voivat nostaa polvien välistä. Hyvä peli ja taistelu tämä oli.

Joukkue oli jo varsinaisella peliajalla loppuun saakka voitossa kiinni, kunnes Toivo tasoitti vain 45 sekuntia ennen päätösvihellystä.

– Yritimme kolmella kentällä juosta vastustajalta jalkaa alta. Osittain siinä onnistuttiin, mutta viimeistely jäi puuttumaan. Paikkoja oli kuin hammaslääkärissä.