SalBan vaikeudet jatkuvat – kolari ja bussi ojaan pelireissun alkutaipaleella

SalBan bussi päätyi ojaan.

Salibandydivarin jumbona majailevan Rauman SalBan vaikeudet jatkuvat. Vieraspelimatka Joensuuhun sai rajun käänteen jo alkuvaiheissa, kun joukkuetta kuljettanut bussi joutui onnettomuuteen Sastamalassa.

SalBaa kuljettanut bussi törmäsi edellä ajaneen henkilöauton perään ja suistui ojaan. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa.

- Tämä lähti hienosti liikkeelle, harmitteli SalBan tuore valmentaja Juha Teikari.

Hän otti valmennusvastuun tällä viikolla, kun SalBa oli aiemmin antanut alkukauden päävalmentajalleen Petri Seppiselle potkut.

SalBa on matkalla Joensuuhun, jossa se pelaa vierasottelun Josbaa vastaan.

- Kukaan ei onneksi loukannut, ei linja-autossa eikä henkilöautossa. Sikäli onni, että ei ole henkilövahinkoja, Teikari totesi.

Onnettomuus tapahtui valtatie 12:lla kolme kilometriä Kiikan risteyksestä Huittisten suuntaan. Samassa kohdassa sattui liikenneonnettomuus myös perjantaina.

Hätäkeskus sai ilmoituksen kello 6.56.

- Edellä ajanut auto lähti kääntymään. Meidän kuskimme yritti väistää vasemmalta puolelta, mutta oli niin saakelin liukasta. Ojaan mentiin, mutta onneksi bussi ei kaatunut, Teikari painotti.

SalBa pääsi jatkamaan matkaa toisella bussilla noin kahden tunnin odottelun jälkeen. Peli Joensuussa on suunniteltu alkamaan kello 17, mutta siihen mennessä raumalaisjoukkueella ei ole mitään mahdollisuutta ehtiä perille.

- Johto yrittää nyt siirtää peliä, Teikari kertoi.

- Ei varmaan loppumatkalla jengi nuku. Jos tämä herättäisi, sillä sen verran varpaat jäätyivät, kun tuossa pari tuntia odoteltiin.

SalBa tarvitsee kipeästi pisteitä, sillä se on sarjataulukossa viimeisenä eli ainoan putoajan paikalla. Karsijan paikalla majaileva Nurmon Jymy on yhdeksän pistettä edellä, kun pelejä on jäljellä samat yhdeksän.