Salmisen ja Salaman sopimus kasvattaa MuSan raumalaiskiintiötä: "Verneri tuo koppiin kokemusta ja on käytökseltään erittäin fiksu mies"

Verneri Salminen on asettunut Poriin. Hän työskentelee pelaamisen lisäksi lakimiehenä. Kuva: Iiro Lehtonen

Jalkapallon Ykkösessä pelaava Musan Salama tiedotti, että Verneri Salminen jatkaa pelejään Porissa. Raumalainen oli viime kaudella tärkeä monitoimimies MuSan keskikentän pohjalla ja puolustuksessa.

Salminen, 28, pelasi 24 ottelua ja viimeisteli yhden maalin.

– Mennyt kausi oli itselle yksi parhaista, joten luonnollisesti odotan itseltäni, että pystyn ottamaan pelaajana seuraavan stepin ja omalla vahvalla panoksellani auttamaan joukkuetta menestymään myös tulevalla kaudella, Salminen sanoi MuSan nettisivuilla.

Salminen siirtyi MuSaan kaudella 2015 ja on ollut mukana nostamassa porilaisjoukkuetta Kakkosesta Ykköseen. Viime kaudella MuSa oli nousijajoukkueena sarjassa viides.

– Uskon, että pystytään joukkueena parantamaan viime kaudesta. Ainakaan motivaatiosta tai halusta parantaa se ei jää kiinni, sillä jokainen jätkä on jo nyt osoittanut reeneissä sen, ettei vapaalippuja ole tarjolla, vaan paikka kentältä täytyy ansaita, Salminen ilmoitti.

– Verkku nosti muun joukkueen tavoin tasoaan ja on tärkeä palanen meille ensi kautta silmällä pitäen. Verneri tuo koppiin myös kokemusta ja on käytökseltään erittäin fiksu mies, MuSan valmentaja Ville Ulanen kommentoi.

Salminen on MuSan mukana heti sunnuntaina, kun joukkue aloittaa taipaleensa Suomen Cupissa kotiottelulla KTP:tä vastaan.

MuSassa on ensi kaudella mukavasti raumalaisväriä, sillä aiemmin Pallo-Iiroja edustaneista pelaajista Juuso Aalto siirtyi Poriin ja Nico Rinne toimii joukkueen fysioterapeuttina.