Salzburg jäähyili, Lukon B kuittasi: "Pääsimme niin sanotusti ihon alle"

Lukon maalintekijöitä 6-3-voitossa olivat David Routa (3+0), Iivari Miikkulainen (1+2), Onni Korkka (1+1) ja Thomas Hölsönmäki (1+0).

Lukko ei antanut itävaltalaisjoukkue Salzburgin yllättää jääkiekon B-nuorten SM-sarjassa lauantaina.

Lukko nousi Vierumäellä pelatussa ottelussa voittoon vahvan päätöserän turvin lukemin 6–3 (2–0, 0–3, 4–0).

– Toinen erä oli jostain syystä haastava, mutta kolmas erä taas hyvää tekemistä. Hienosti pojat uskoivat ja jaksoivat tehdä hommia, Lukon valmentaja Jarkko Kauvosaari kiitteli.

Lukon maalintekijöitä olivat David Routa (3+0), Iivari Miikkulainen (1+2), Onni Korkka (1+1) ja Thomas Hölsönmäki (1+0).

Ottelussa jaettiin yhteensä 50 jäähyminuuttia, joista 40 vierasjoukkueelle.

– Pääsimme niin sanotusti ihon alle, kun saimme maaleja, Kauvosaari kuittasi.

Lukko taistelee sarjan keskikastissa tiukasti paikasta kymmenen joukkueen ylempään loppusarjaan.

– Se on meille iso tavoite, koska haluamme keväälläkin mahdollisimman paljon kovia pelejä, Kauvosaari sanoi.