Samuel Jukuri lähtee lainasopimuksella Sportiin

Lukon maalivahti Samuel Jukuri odottaa edelleen leikkaukseen pääsemistä, mutta siitä huolimatta hänen kautensa jatkuu.

Se jatkuu Vaasan Sportin väreissä lainasopimuksella. Lukko saa kuitenkin tarvittaessa kutsua maalivahtinsa välittömästi takaisin Raumalle.

– Jukuri saa taas pelejä alle, mikä on paitsi Samuelille itselleen, myös Lukolle isoksi eduksi. Win-win-tilanne siis, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt toteaa tiedotteessa.

Sport tarvitsee maalivahtia, koska Niko Hovinen ei pysty enää tällä kaudella pelaamaan.

Lukon tiedotteen mukaan Jukurin terveystilanne on sellainen, että pelaaminen ei tuota enempää terveyshaittoja. Sport puolestaan tiedotti, että Jukuri on täydessä pelikunnossa.

– Mukavaa on taas päästä pelaamaan eikä pelkästään vain kuntouttaa itseään. Paikat eivät rikki mene. Kun kivut pysyvät poissa, pystyn pelaamaan täydellä teholla, Jukuri kommentoi Lukon tiedotteessa.

Jukuri, 25, on tällä kaudella pelannut neljä liigaottelua Lukossa ja yhden lainasopimuksella Ässissä. Lisäksi hän on torjunut kolmessa CHL-pelissä.

Jukuri liittyy Sportin harjoitusvahvuuteen, kunhan joukkue vapautuu karanteenista. Koronatartuntojen takia vaasalaisten toiminta on pysäytettynä 15. tammikuuta saakka.