Sarjajumbo SalBan tappioputki venyi kymmeneen otteluun: "Ei tällaista paskaa voi enää kukaan pelaajista ottaa vastaan"

Limingan Niittomiehet teki kasitien päätöspisteestä onnistuneen ryöstöretken Raumalle ja kaatoi kotijoukkueen lukemin 3–11 (0–4, 1–2, 2–5).

SalBan tuska salibandyn miesten Divarissa jatkuu. Sunnuntaina raumalaisjoukkue hävisi kymmenennen ottelun putkeen.

Limingan Niittomiehet teki kasitien päätöspisteestä onnistuneen ryöstöretken Raumalle ja kaatoi kotijoukkueen lukemin 3–11 (0–4, 1–2, 2–5).Ottelu oli käytännössä livennyt SalBan käsistä jo ennen kuin se ehti kunnolla alkaakaan. Pelikello näytti aikaa 9.25 ja tilanne oli 0–4, kun SalBan päävalmentaja Petri Seppinen käytti jo aikalisän.

– Tiesimme, että sieltä tulee kova neljän pelaajan paine ja lähdimme alussa purkamaan sitä. Kun he saivat niillä neljällä pelaajalla pallon riistettyä, soi joka kerta omissa, Seppinen kertasi lehdistötilaisuudessa.

Pienen toivonkipinän SalBa sai toisen erän viimeisellä minuutilla, kun hyökkääjä Mikko Viitanen teki alivoimalla 1–5-kavennuksen. Kuitenkin vielä samalla ylivoimalla LNM puhalsi kipinän sammuksiin.

Asialla oli neljä maalia iskenyt Joona Viiltola, joka oli kotijoukkueelle sanoissaan armeliaampi.

– Ehkä lukemat kuitenkin vähän valehtelevat. Tämä oli tasaista vääntöä, mutta me teimme paikoista paljon maaleja, Viiltola näki.Tappiot alkavat väkisinkin näkyä Kauppiksen ilmapiirissä. Yleisömäärä (171) painui toisen kerran tällä kaudella alle 200 katsojan.SalBalla on nyt vajaa kolme viikkoa aikaa miettiä lääkkeet, millä nousu sarjan jumbosijalta alkaisi. Seuraava peli on vasta 15. joulukuuta.– Jotain tässä täytyy tapahtua. Katsotaan ensi viikolla mitä tapahtuu. Ei tällaista paskaa voi enää kukaan pelaajista ottaa vastaan, Seppinen sanoi.