Sarjajumbo yllätti takavasemmalta – Pyrintö kaatui Korihaiden vieraana

Tampereen Pyrintö matkusti sunnuntaina Uuteenkaupunkiin, jossa isäntä Korhait hoiteli Pyynikiltä saapuneet vieraat luvuin 98–75. Korisliigan viidettä sijaa pitävä Pyrintö yllätettiin todella housut nilkoissa, sillä Korihait on yhä sarjassa viimeisenä.

Korihaiden korihai illan ottelussa oli Richaud Pack, joka upotti pisteitä 25. Monipuolisimman tilastorivin rekisteröi Ernest Zeigler III, jolle kertyi 21 pistettä, kahdeksan levypalloa ja kuusi koriin johtavaa syöttöä.

Pyrinnön parhaimmistoa puolestaan edusti 29 pistettä pudottanut Nick Kellogg. Vieraat joutuivat pelaamaan ilman korinalusjyräänsä BJ Raymondia, joka on useaan kertaan täyttänyt tilastokortin muidenkin edestä.

– En usko, että selitys siihen, mistä tänään kiikasti, löytyy tilastokortista. Meillä on pidemmän aikaan jo ollut harjoituksissa hyvä intensiteetti, mutta emme ole pystyneet siirtämään sitä pelikentälle, ja se on mielestäni isoin syy siihen, ettemme pärjänneet, totesi Pyrinnön Justus Kilpinen.

Ratkaisevia kolmosia upottanut Korihaiden laituri Miikka Marttinen sen sijaan kommentoi rennompi tunnelma päällä:

– Mikäpä siinä. Kun kaveri syöttää hyvin, niin pääsee itse ampumaan.

Korihailla on sarjapisteitä koossa nyt 14, ja joukkue on sijoituksensa vuoksi putoamisvaarassa. Matkaa toiseksi viimeisenä olevaan Kobriin on voiton ansiosta kuitenkin enää neljä pistettä.