Sarjanousija nappasi Raumalta voimaa valmennukseensa – "Avoimin mielin lähden mukaan"

Marko Lomppi ryhtyy valmennuspuuhiin Pöytyällä. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Feran tulevan kauden kakkospelinjohtaja Aleksi Mäkelä nosti Pöytyän Urheilijat naisten Superpesikseen, mutta oli jo hyvissä ajoin kesällä sopinut siirtyvänsä Raumalle.

Näin Pöytyällä piti miettiä valmennus uusiksi. Nyt palapeli on valmis.

PöU:n pelinjohtajaksi nousee riihimäkeläinen Mika Lehto, joka johti päättyneellä kaudella Janakkalan Janan peliä naisten Ykköspesiksessä.

Kakkospelinjohtaja on Arto Pasuri, ja valmennusryhmän täydentävät raumalainen Marko Lomppi sekä Kirittärissä pelaajalegendaksi noussut Emma Körkkö.

Lomppi on viimeksi ollut pelinjohtajana kaudella 2020, jolloin hän luotsasi Feran B-tytöt SM-hopealle ja toimi raumalaisten superpesisjoukkueen kakkospelinjohtajana. Aiemmin Lomppi luotsasi Ferassa B- ja C-nuoret Suomen mestaruuteen.

– Avoimin mielin lähden mukaan. On hienoa päästä näin loistavan ja motivoituneen porukan kanssa miettimään pesäpalloa monesta näkökulmasta, Lomppi sanoo tiedotteessa.

Feraakin pelaajana edustanut Körkkö on valittu kolmesti vuoden naispesäpalloilijaksi. Hän lopetti pelaajauransa vuosi sitten.

– Olen tosi innoissani liittymässä valmennustiimiin! Mukava palata kotiseudulle Varsinais-Suomeen ja siksi haluan lähteä kehittämään toimintaa sekä jakamaan omaa tietotaitoani eteenpäin, Körkkö kommentoi.

Pöytyälle on aiemmin tänä syksynä siirtynyt kaksi pelaajaa Ferasta, sillä Iida Lomppi ja Julia Ruoho tekivät sarjanousijan kanssa 1+1-vuotiset sopimukset.