Sebastian Repo jatkaa Lukossa: "Rightinpuolen hyökkääjiä ei ole missään joukkueessa koskaan liikaa"

Kuva: Jussi Hietikko

Kesken viime kauden seuraan liittynyt 23-vuotias laitahyökkääjä Sebastian Repo jatkaa vuoden sopimuksella Rauman Lukossa. 28 ottelussa pelannut Repo teki 23 pistettä (10+13).

Seuran urheilujohtaja Kalle Sahlstedt näkee, että Repo pystyy vielä parempaan tulevalla kaudella.

– Sebu tuli hurrikaanin lailla sisään meidän joukkueeseen jouluna. Hän ei montaa häviötä ehtinyt Lukko-paidassa kokemaan, Sahlstedt naurahtaa.

– Hän on äärimmäisen vahva pelaaja, joka menee läpi kivien ja kallioiden. Voittaa kaksinkamppailuja hirveän kovalla prosentilla ja pystyy pysymään väsyneenäkin kiekossa. Hän omaksui nopeasti meidän pelitapamme, joka poikkesi aika paljon siitä, mihin hän oli Amerikassa tottunut. Se on hyvän pelaajan merkki.

Sahlstedt kehuu myös Revon laukausta.

– Rightinpuolen hyökkääjä, joita ei missään joukkueessa ole koskaan liikaa. Se tuo mahdollisuuksia esimerkiksi ylivoimapelaamiseen.

Sahlstedt uskoo, että joukkueen hyökkäys tulee myös ensi kaudella olemaan äärimmäisen kova.

– Meillä on erittäin vahva hyökkäys ensi kaudella ja kaiken kaikkiaan Repo on siihen erinomainen lisäys. Hänen myötään joukkueessa on myös kova kilpailu kärkiroolin paikoista sekä ylivoima-ajasta, mikä ajaa varmuudella niin yksilöitä kuin joukkuetta eteenpäin, Sahlstedt päättää.

"Oli helppo valinta"

Sebastian Revolle jatkaminen Lukossa oli selvä asia.

– Oli kyllä helppo valinta. Viihdyin äärettömän hyvin Raumalla viime kaudella. Meillä oli mahtava joukkue, ja mullakin meni ihan hyvin. Uskon, että meidän tarina tulee jatkumaan siitä, mihin viime kaudella jäimme. Ja uskon, että meillä on taas erittäin kilpailukykyinen joukkue, Repo iloitsee.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Repo katsoo, saisiko saaliiksi KHL-sopimuksen – myös Klokin viisari osoittaa itään, mutta takaportti Lukkoonkin on vielä raollaan