Selänteen tribuuttiottelu näytetään ilmaiseksi

Sunnuntaina 11. tammikuuta pelattava Teemu Selänteen tribuuttiottelu lähetetään ilmaiseksi kaikkiin suomalaisiin kotitalouksiin. Ottelu näkyy valtakunnallisesti kaikkien operaattoreiden kaapeli-, IPTV- ja antennitalouksissa sekä internetissä Viaplay-palvelussa.

Teemu Selänne ”Tribute night” -ottelu alkaa Viasat Hockey Finland -kanavalta sunnuntain ja maanantain välisenä yönä klello 4.05 Suomen aikaa ja uusintana maanantaina kello 18 alkaen Viasat Hockey Finland -kanavan ilmaiskatselu alkaa Suomessa jo perjantaina 9.1. ja jatkuu maanantaihin 12.1. saakka.

Tribuuttiottelussa kohtaavat kaksi Selänteen ex-seuraa, kun Anaheim Ducksia vastaan asettuu Winnipeg Jets, joiden paidassa Selänteen NHL-ura alkoi kaudella 1992-93. Selänne päätti menestyksekkään uransa Anaheimin riveissä viime kauteen.

Selänne on NHL:n runkosarjassa historian kaikkien aikojen paras suomalainen maalintekijä ja pistemies tehopistein 684+773=1457. Selänne voitti urallaan NHL:n maalitilaston kolmesti, ja hänet on äänestetty NHL:n tähdistöotteluun huimat 11 kertaa. Selänteen NHL-uran huipentuma oli Stanley Cup -mestaruus, jonka hän voitti Anaheim Ducksissa keväällä 2007.