Setäsellä riittää nälkää CHL-otteluihin

Lukon kakkosmaalivahti Oskari Setänen sanoo seuransa nettisivuilla odottavansa innolla tiistain CHL-.ottelua TPS:aa  vastaan. 

Lähdemme hyvillä fiiliksillä jatkomatseihin. Nälkää riittää henkilökohtaisesti, kun pääsee taas Lukon matkaan ja riittää sitä myös joukkueella. Voitosta lähdetään aina pelaamaan, eihän tätä touhua muuten kannattaisi tehdä, jatkopaikka on siis ehdottomasti tavoitteena, Setänen sanoo.

Setänen on pelannut kolme viimeistä ottelua Mestiksen KeuPa HT:ssa. Saldona oli kaksi makeaa kotivoittoa SaPKosta (2-1) ja JYP Akatemiasta (3-2) sekä niukka 3-1-vierastappio JYP Akatemialle.

Liigassa Setänen on pelannut toistaiseksi vasta yhden ottelun, mutta CHL:n ratkaisevissa alkulohko-otteluissa hän torjui kaksi hyvää ottelua Luleå Hockeyta vastaan. Lukko varmisti Setäsen nollapelin turvin oman alkulohkonsa voiton.

TPS sijoittui F-lohkossa 12 sarjapisteellä toiseksi heti Linköpingin jälkeen ja lunasti paikkansa jatko-otteluissa mahtumalla viiden parhaan kakkossijoitetun joukkoon. 

- Heillä on sekä kovia kotimaisia että kovia ulkomaalaisia riveissään. Melkoinen äijäporukka, sillä etenkään puolustuksesta heiltä ei löydy junnuja. Kaikin puolin hyvä joukkue, joka pelaa suoraviivaisesti kiekkoa maalille, Setänen ennakoi.