"Siistiä päästä kokemaan Isomäen paikallispelitunnelma nyt myös patapaidassa" – Ässät varmisti Lukko-sentteri Tiivolan siirron

Peter Tiivola on kantanut SM-liigassa Lukon sinikeltaisten lisäksi myös Bluesin värejä. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

Ässät tiedotti jo pitkään tiedossa olleen pelaajasiirron ja kertoi vahvistavansa hyökkäystään Peter Tiivolalla.

Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

– Saamme hyvän keskushyökkääjän Poriin. Hän tuo meille osaamista erikoistilannepelaamiseen sekä vahvaa kamppailupelaamista. Hänkin saapuu hakemaan seuraavaa askelta urallaan kahden vuoden suunnitelmalla, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi Ässien tiedotteessa.

Tiivola on espoolaisen kiekkokoulun kasvatti ja hän oli Bluesin mukana voittamassa Nuorten SM-liigan mestaruutta 2014. Kyseisenä keväänä Tiivola voitti myös Nuorten SM-liigan pudotuspelien pistepörssin. Kaudella 2015–16 hyökkääjä siirtyi Bluesista Rauman Lukkoon.

– Tavoite on pelaajana nousta seuraavalle tasolle ja Ässissä on tällä hetkellä hyvä pöhinä päällä. Kun juttelin päävalmentaja Mikael Kotkaniemen kanssa, minulle tuli aito tunne siitä, että minut todella halutaan Ässiin.

Vahvuuteni pelaajana on hyökkäyspäässä ja haluan auttaa joukkuetta tekemällä tulosta, Peter Tiivola kuvailee. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Tiivolasta tulee yksi niistä pelaajista – joita ei edelleenkään ole ylen määrin – jotka ovat kantaneet liigatasolla molempien satakuntalaisjoukkueiden värejä.

– Paikallispelit ovat peleistä parhaita ja oli hienoa pelata Satakunnan paikallistaistoja etenkin Isomäessä, kun Areena oli aina täynnä ja tunnelma oli huikea. Siistiä päästä kokemaan Isomäen paikallispelitunnelma nyt myös Patapaidassa, Tiivola kommentoi.

Ässien keskushyökkääjäosasto menee tähän kauteen verrattuna uusiksi: päättyneen sesongin senttereistä porilaisseura ei jatkanut Philip McRaen pestiä. Amerikkalaishyökkääjä löysi uusia töitä kovassa nosteesta olevasta Saksan DEL-liigasta.
 
Porilaisseuran pelaajalistalta ei löydy – ainakaan toistaiseksi – myöskään Matti Kuparisen tai Jussi Makkosen nimiä. 

– En nyt lähde kommentoimaan sentteriosastoa sen enempää, Korpisalo kertoi Kiekkoareenalle.

Voiko jo julki olevasta pelaajalistasta päätellä jotakin?

– Julkaistaan niitä sitten, kun asiat ovat julkaistavassa kunnossa, Korpisalo sanoi.

Ässät käynnisti tänään myös seisomakausikorttikampanjansa. Viime kaudella seisomakatsomon 99 euron hintaiset kausikortit myytiin loppuun. Nyt hinta on 119 euroa. 

Lisää aiheesta

Parisuhteesta lentoa liukuun - Peter Tiivolan luisteluvalmentaja asuu saman katon alla

Kähkönen ja Tiivola hehkuttivat ensimmäistä Satakunnan derbyään

Lukon ensi kauden joukkue alkaa hahmottua - kolme uutta miestä sisään, Tiivola tekee tilaa

HäSa: Ässät naarasi Lukosta sentterin