Korona sekoitti Lukon pakan: lainamies Simontaival Lukon ykkösketjussa tänään, Repo sentterinä

Sebastian Repo siirtyy laidasta keskelle.

Lainamies Kasper Simontaival on ilmoitettu Lukon ykkösketjuun illan HPK-ottelun kokoonpanossa. Lainahyökkääjä pelaa Julius Mattilan ja kuntoutuneen Kristian Pospisilin kanssa.

Ykköspakkiparissa pelaavat Samuli Piipponen ja Vili Saarijärvi.

Lukon maalia vartioi tuttuun tapaan Lassi Lehtinen, joten Artjom Zagidulinin debyytti ei tapahtune vielä tänään. Venäläinen on kuitenkin luukkuvahtina.

Kakkosketjussa painavat tutut Scott Pooley, Sebastian Repo ja Linus Nyman. Repo on kuitenkin poikkeuksellisesti sentterinä. Pakkeina ovat Ondrej Slovacek ja lainamies Roope Laavainen.

Kolmosketjussa Niklas Ylitalo ja Arttu Ilomäki saavat kaverikseen lainapelaaja Samuel Salosen. Puolustajina ovat Matt Abt ja Vili Laitinen.

Nelosketju koostuu Lukon nuorista: Jeremi Tammela, Miro Markkula ja Lenni Hämäläinen. Seitsemäs pakki Kalle Ervasti on niin ikään viime kauden nuorten suomenmestareita.

Nuoresta nelikosta Markkula (20) oli viime kaudella kokoonpanossa kuudessa liigapelissä. Hämäläinen (19) on ollut mukana yhdessä liigamatsissa tällä kaudella.  Tammela (18) ja Ervasti (18) tekevät liigadebyyttinsä.

Lukon kokoonpanosta puuttuvat eri syistä maalivahti Samuel Jukuri, puolustajat Miska Kukkonen, Thomas Gregoire, Onni Korkka ja Noel Pietilä sekä hyökkääjät Anrei Hakulinen, Harri Kainulainen, Mikko Petman, Oliver Suni, Michael Haga, Sami Päivärinta ja Iivari Säkkinen.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille ”Tilanne ei parane voivottelemalla” – varamiehinen Lukko kohtaa Liigan kovakuntoisimman joukkueen