SM-liigaan solkenaan uusia pelaajia

Tappara luopui Jerry Ahtolasta, joka siirtyy Lukkoon. Vastaavasti Tappara teki loppukauden mittaisen sopimuksen Lukon ex-hyökkääjän kanssa. Jeff Ulmer, 35, ei ole pelannut tällä kaudella missään. Viime talven hän kiekkoili Saksan liigassa.

Ulmer on Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorvelle tuttu Lukosta, jossa kanadalaissentteri pelasi 34 ottelua kaudella 2003-2004.

TPS luopui floppihankinnaksi osoittautuneesta Corey Lockesta. TPS on käyttänyt rahaa vahvistaman pakistoa. Ensin TPS pestasi jenkkipakki Tom Preissingin loppukaudeksi. Preissing, 34, on pelannut NHL:ssä yli 300 ottelua. Tällä kaudella hän on edustanut Rögleä Elitserienissä. Heti perään tuli toinen jenkkipakki Josh MacNevin, 35.Hän on pelannut myös HPK:ssa ja SaiPassa.

Viime kaudella Lukossa pelannut Mark Bomersback löysi vihdoin pelipaikan tälle kaudelle. Hän liittyi tänään Langnaun joukkueeseen Sveitsissä. Joukkueen tehomies on Lukosta tuttu Kurtis McLean.

Jokerit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen slovakkipuolustaja Ivan Majeskyn, 36, kanssa. Majesky tulee Tsekin liigasta, mutta hän on pelannut myös Ilveksessä.

Pelaajavirtaa on myös ulos. Blues vahvisti, että Teemu Ramstedt siirtyy KHL-liigan Pietarin SKA:han. Ramstedt on Bluesin paras pistemies.