Sport hankki jenkkihyökkääjän Norjan pääsarjasta

William Rapuzzi on pelannut kolme vuotta Sveitsissä. Hänelle on kertynyt kolme ottelua NLA-seura Zugin paidassa. Kuva: All Over Press

Sport julkaisi viikon ensimmäisen pelaajasopimuksensa torstaina, kun seura tiedotti hankkineensa riveihinsä hyökkääjä William Rapuzzin. 28-vuotias jenkkihyökkääjä siirtyy Vaasaan 1+1-vuotisella sopimuksella.

– William on fiksu rightin puolen pelaaja, jolla on ominaisuudet olla vaarallinen hyökkäyspäässä. Lisäksi hän on loistava joukkuepelaaja ja kova tekemään töitä, kertoo Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä seuran tiedotteessa.

Rapuzzi on pelannut neljä viime kautta Euroopassa. Kolme ensimmäistä kautta kuluivat pääosin Sveitsin kakkostasolla NLB:ssä, mutta hän pääsi myös pelaamaan kolme ottelua pääsarja NLA:ssa pelaavassa Zugissa. Viime kauden Rapuzzi pelasi Norjan pääsarjassa Stavanger Oilersin paidassa. Norjalaisjoukkueen apuvalmentajana toimi Olli Hällfors, joka on ensi kaudella Sportin A-nuorten päävalmentaja.

180-senttinen ja 87-kiloinen laitahyökkääjä iski viime kaudella Norjassa 25 ottelussa 13 maalia ja 29 tehopistettä.

Sport julkaisee huomenna lisää pelaajasopimuksia.

Lisää aiheesta

Sport panostaa junioritoimintaan: tavoitteena tuottaa enemmän liigapelaajia omasta takaa

Sport vahvistaa: Ari-Pekka Pajuluoma on seuran uusi päävalmentaja

Liigan ja Sportin puheenjohtajalta melkoinen möläytys MTV:llä - pelaajia voi haalia riskilläkin, koska ainahan heistä voi sitten luopua