Sport hankki Mestis-tähden riveihinsä – Yksi hyökkääjä vielä kiikarissa

Vaasan Sport ja Jesse Paukku ovat solmineet sopimuksen, joka pitää hyökkääjän Vaasassa vuoteen 2019 asti.

22-vuotias Paukku on pelannut tällä kaudella Mestiksessä Jokipojissa 28 ottelua ja iskenyt 26 tehopistettä. Hän on pelannut tällä kaudella myös yhden liigaottelun, kun Paukku pelasi lainasopimuksella HPK:n riveissä. Sattumalta Paukun ainut liigaottelu oli juurikin Vaasassa Sportia vastaan, ja nopeajalkainen hyökkääjä iski tuossa ottelussa kaksi maalia.

– Paukku on ollut yksi Mestiksen parhaimpia pelaajia ja teki Liiga-debyyttinsä tällä kaudella meitä vastaan. Uskomme hänen auttavan meitä jo tällä kaudella, ja pitkällä tähtäimellä hänellä on loistava mahdollisuus kehittyä hyväksi Liiga-pelaajaksi täällä, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi seuran nettisivuilla.

Sport on joutunut seuraamaan hanakasti pelaajamarkkinoita, kun joukkue on kärsinyt isoista loukkaantumisista viime aikoina. Keskiviikkona tuli tieto, että joukkueen ykköstähden Joonas Komulaisen kausi on ohi.

Sport etsii vielä yhtä hyökkääjää joukkueeseensa.

– Katseet on käännetty ulkomaille. Muutamia vaihtoehtoja on jo olemassa, Jämsä jatkoi.

Sport tiedotti myös jatkosopimuksista: Robin Salo, Tomi Körkkö, Tommi Tikka ja Jesse Rantamäki sorvasivat uudet sopimukset Vaasaan. Salon sopimus on yksivuotinen, ja Körkön, Tikan ja Rantamäen sopimukset ovat kaksivuotisia.

Lisää aiheesta

Sportille satelee huonoja uutisia – Komulaisen kausi ohi, sairastuvalle tippui myös paras pistemies

HPK:n sankari nousi lyhyessä ajassa Suomi-sarjasta liigaan