Sport kaappasi pelaajat KalPasta ja Luulajasta

Vaasan Sport on vahvistanut rivejään 19-vuotiaalla Gustav Willman Borvikilla ja 20-vuotiaalla Toivo Pennasella. Molempien sopimukset ovat mallia 1+1.

Willman Borvikilta löytyy sekä Ruotsin että Norjan passit, mutta maajoukkuetasolla hän edustaa Norjaa. Hän toimi viime kaudella Norjan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteenina. Willman Borvik siirtyy Vaasaan ruotsalaisesta Luulajasta, jossa hän pelasi viime kaudella pääosin alle 20-vuotiaiden joukkueessa, mutta nuorukaisen tilille kertyi myös kuusi ottelua SHL:ssä.

Pennanen siirtyy Pohjamaalle KalPan junioreista, missä hän on pelannut viimeiset neljä kautta. Viime kaudella Jokipoikien kasvatti oli KalPan A-nuorten avainpuolustajia, ja hän voittikin pudotuspelien puolustajien pistepörssin iskettyään 13 ottelussa tehot 4+8=12. Runkosarjassa mies iski 42 ottelussa 24 tehopistettä.

– Molemmat pelaajat tuovat meille leveyttä ja taistelua pelipaikoista. He ovat nuoria, lupaavia ja eteenpäin pyrkiviä pelaajia, joista pyrimme kovalla arjen työllä kehittämään vakiopelaajia joukkueeseemme, urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi seuran tiedotteessa.

Sportin joukkue vahvistuu myös mentaalivalmentajalla, kun vaasalaisseura on palkannut riveihinsä Lasse Norrgårdin.

Lisää aiheesta

Sportilta mielenkiintoiset maalivahtivärväykset: Aittokallio Sparta Prahasta ja nuori lupaus Kunlunin organisaatiosta

Tapio Kotola palaa Sportin valmennusryhmään – fysiikasta vastaa Sami Helenius

Sportin ruoriin astui todellinen keltanokka – "En näe tässä uhkakuvia"