Sport kiinnitti parhaan maalintekijänsä

Olavi Vauhkonen kuuluu jo toista kautta putkeen Sportin tärkeimpiin hyökkääjiin. Tällä kaudella mies on nakuttanut 44 ottelussa tehot 17+10=27. Kuva: Jukka Rautio/Europhoto

Sport tiedotti tehneensä yksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Olavi Vauhkosen kanssa. 29-vuotias laitahyökkääjä on ollut tällä kaudella Sportin paras maalintekijä, kun Vauhkonen on osunut 44 ottelussa 17 kertaa.

– Vauhkosen liike on parantunut huomattavasti siitä, kun hän tuli tänne. Hänellä on yhä käyttämätöntä potentiaalia nousta huipputason pelaajaksi Liigassa ja muissa kovissa sarjoissa, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kertoo seuran tiedotteessa.

Vauhkonen saapui Vaasaan viime kaudeksi nousten saman tien kotkapaitojen tärkeimpien pelaajien joukkoon. 194-senttinen järkäle on tehnyt aiemmin hyvää jälkeä SaiPassa ja Lukossa, mutta lukuisat loukkaantumiset ovat jarruttaneet miehen kehitystä.

Sport tiedotti tänään jo aiemmin solmineensa jatkosopimukset puolustajien Ville Saukon ja Tony Sundin kanssa. Vaasalaisilla on nyt kasassa ensi kaudeksi 15 pelaajasopimusta. Kiekkoareenan saamien tietojen mukaan Sportin ovat jättämässä ainakin puolustaja Robin Salo ja hyökkääjä Markus Nenonen.

Lisää aiheesta

Olavi Vauhkosen huima vire teki Sportin viikosta täydellisen

Sportin ovet käyvät jälleen: Filip Riska ulos, ex-HIFK-hyökkääjä sisään

Huippulupauksella on vaikeaa: Sportin kokoonpanosta tippunut Robin Salo lainalle Mestikseen