Straka Lukon mukana Kuopiossa

Tshekkisentteri Josef Straka liittyy Lukon joukkueeseen Kuopiossa. Straka matkaa maanantaina suoraan Kuopioon ja on mahdollisesti pelaavassa kokoonpanossa tiistaina KalPaa vastaan.

- Hän ehtii vetää joukkueen kanssa tiistain aamujään ja on mahdollisesti mukana pelissä illalla, Lukon valmentaja Juha Vuori kertoi.

Straka sai joulukuun lopussa potkut KHL:n Avtomobilist Jekaterinburgista. Joukkueella ei ole enää mahdollisuutta pudotuspeleihin, joten se päästää kallispalkkaisimpia pelaajiaan muualle.

Strakan olomuoto KHL:n nettisivujen pelaajakortissa (http://en.khl.ru/players/14879/) ja ilmoitetut fyysiset mitat 181 senttiä/104 kiloa ovat saaneet Lukkofanit huolestuneeksi. Onko tshekki kunnossa?

- Hän on pelannut koko kauden KHL:ssä, eikä ole ollut ilman seuraa kuin reilun viikon. Ainakaan meidän tietoomme ei ole tullut, että hän ei olisi kunnossa, Vuori kuittasi.

Lukon kokoonpanoon tulee pakostakin muutoksia tanskalaistrion lähdettyä kohti Pohjois-Amerikkaa. Marraskuusta asti Mestiksen Vaasan Sportissa lainassa olleet Aki Kangasmäki ja Jere Laaksonen ovat mukana Kuopiossa.