Sukuselvitystä ja lasin helinää

Ensi lauantaina Raumam Boja järjestävät Äijänsuolle taas Sinikeltaisen areenan. Tunnelma hallissa nousee korkealle ja volyymit yhteentoista, kun Länsirannikon Derby Lukko-Ässät kirvoittaa koko paikalle saapuvan yleisön huutokisaan.

Rauman Bojat toivoo, että katsojat asettuisivat ajoissa paikoilleen, jotta hieno areenatempaus taas onnistuisi.

H H H

Alkuviikon pressissä Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala intoutui muistelemaan kevään 2011 pudotuspelisarjaa KalPaa vastaan.

– Silloin täällä seitsemännessä pelissä meteli yltyi niin rajuksi, että päädyn perustukset resonoivat siihen malliin, että Foster’s -ravintolan lasit tippuivat paikoiltaan, Tipi ihasteli.

HHH

Viime lauantain TPS-pelissäkin oli hieno tunnelma, mutta suuhun jäi kakimainen jälkimaku, kun TPS-fanien joukkoon oli eksynyt muutama riidanhaluinen mätämuna. Mutta ei nyt jakseta siitä enää jahnata enempää

HHH

Samaista TPS-peliä oli seuraamassa myös Timo ”Viulu” Nummelin , Lukon ensi kauden puolustajan Petteri Nummelinin isä. Tai no, eihän sitä ole vielä missään virallisesti julkistettu.

Mutta mitä voimme päätellä siitä, että Peetun frouva Riina Nummelin on peukuttanut ja tykännyt Facebook-profiilissaan Rauman Lukkoa? Yhtä mielissään hän oli siitä, kun toinen sukulaismies Jerry Ahtola siirtyi Lukkoon pelaamaan. Jerry on isä-Numpan vaimon veljenpoika.

Lisätään nyt vielä sekin tähän, että Petterin Nummelinin sisko Jonna on naimisissa jääkiekkomaalivahti Antti Niemen kanssa.