Sulo Ketola lähtee taas yhden eurooppalaisen suurseuran testiin

AC MIlan testaa Sulo Ketolan taidot. Kuva: Juha Sinisalo


Pallo-Iirojen nuori hyökkääjälupaus Sulo Ketola lähtee jälleen yhden eurooppalaisen suurseuran testiin. Tällä kertaa suuntana on Italia ja maan hallitseva mestari AC Milan.

Ketola lähtee matkaan maanantaina ja viettää Milanossa neljä päivää.

– Jälleen uusi maa, uudet tavat ja erilaista jalkapalloa. AC Milan on yksi maailman huippuseuroja eikä siellä varmasti tule olemaan helppoa, mutta kaikkeni menen sinne taas antamaan, Ketola lupaa Pallo-Iirojen verkkosivuilla.

– AC Milan tulee varmasti olemaan yhtä kova ja ammattimainen paikka kuin muutkin seurat missä olen käynyt. Kukaan ei siellä varmasti anna periksi eikä armoa tunneta.

Aiemmin tänä vuonna Ketola, 15, on ollut jo Bayern Münchenin, Borussia Mönchengladbachin ja FC Kööpenhaminan testileireillä. Hän on myös päässyt pelaamaan sinivalkoisessa paidassa Suomen alle 15-vuotiaiden maajoukkueessa.

Viimeksi hän on viilettänyt pelipaita päällä lokakuun lopulla Oulussa järjestetyssä Kai Pahlman -turnauksessa eli C15-ikäluokan SM-turnauksessa. Pallo-Iirot sijoittui turnauksessa kuudennksi, ja Ketola jakoi seitsemällä maalilla turnauksen maalipörssin voiton.

– Tauko sujui ihan hyvin. Ehdin pitää noin viikon kunnon taukoa ennen kuin piti taas aloittaa treenaaminen ja valmistautuminen seuraavaan reissuun, Ketola kommentoi.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Bayernista Paimion kimppuun – Sulo Ketola rymisteli ja maalasi Pallo-Iirojen kotiavauksessa, jossa maaliverkot olivat kovilla: "Ei ollut meiltä parasta peliämme, mutta ainakin maalirikasta"

Vain tilaajille Pallo-Iirojen lahjakkuus Sulo Ketola pääsee Bayern Münchenin testiin – "Pirun hieno juttu, ja tosi kovat odotukset on nyt"