Suomisarjassa viime kaudella huikeita tehoja mättänyt hyökkääjä jätti SalBan

Oskari Laaksonen palasi Paraisille pelaamaan. Kuva: Kimmo Mäkeläinen


Yksi mies on joukosta poissa, kun SalBan kausi pyörähtää uudelleen käyntiin. Hyökkääjä Oskari Laaksonen edustaa loppukauden ajan Suomisarjan SC Wolvesia eli samaa joukkuetta, josta hän täksi kaudeksi SalBaan siirtyi.

Laaksonen tykitti viime kaudella Wolvesin paidassa 22 otteluun huipputehot 34+20=54. SalBassa hän ehti pelata 18 ottelua tehoin 8+15=23.

Saldo riitti raumalaisten sisäisessä pistepörssissä neljäteen sijaan.

– Hän ilmoitti omista henkilökohtaisista syistään riippuen, ettei pysty enää matkustamaan Raumalle saakka. Siksi hän siirtyi Wolvesiin, SalBan toiminnanjohtaja-päävalmentaja Joni Rokosa perustelee.

Sunnuntain Hawks-peliin SalBa ei myöskään saa vielä mukaan olkapäävammasta toipuvaa maalivahti Jani Lahtea.

– Jani on pelikunnossa tämän kuun aikana, Rokosa ennakoi.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Viimeksi puhutti SalBan maalivahdin banaani, tällä kertaa ambulanssikyyti – "Suomalaiset lääkärit ovat onneksi maailman parhaita"

Vain tilaajille Hurjannäköisesti loukkaantunut maalivahti lähes oksensi ja pyörtyi kivusta – röntgenkuva paljasti vaurioista jotain, magneetti kertoo loput

Vain tilaajille Joni Rokosa otti tietoisen riskin, jota ei löytynyt urheilujohtajan huoneentaulusta – "Jos olisin epäonnistunut, olisi ollut tosi vaikea palata työ-Joniksi "