Sveitsiläisseura haluaa Aleksi Saarelan – manageri uutissivusto Watsonille: "Hän on listamme kärjessä"

Aleksi Saarela on ollut NHL:ssä New York Rangersin, Chicago Blackhawksin, Carolina Hurricanesin ja Florida Panthersin omaisuutta. Vyöllä on 11 NHL-peliä. Kuva: Juha Sinisalo

Rauman Lukossa jääkiekon Suomen mestaruutta juhlinut Aleksi Saarela kiinnostaa Sveitsissä. Uutissivusto Watsonin toimittajan Klaus Zauggin mukaan SCL Tigers haluaa laitilalaisen riveihinsä.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Aleksi Saarelan toiveissa on voittaa rakkaan seuran väreissä jotain – "Se on juttu, josta olen aina haaveillut"

Panthersin GM: Aleksi Saarela halusi pysyä Suomessa

Vain tilaajille Aleksi Saarelalla on melkein helmikuun puoliväliin asti aikaa lähteä NHL:ään – "Totta kai hän sinne haluaa"

Vain tilaajille Aleksi Saarela maaleja latoo, Rauman Lukko voittoja takoo: "Ihan hyvä, ettei ehdi kerääntyä eläintarhaa reppuselkään"

Vain tilaajille Aleksi Saarela palasi kuplasta kuin takaisin kotiin – "Jos ajatellaan pelaamista Euroopassa, niin mitä mä jonnekin muualle lähtisin"

Aleksi Saarela aloittaa kautensa Lukon paidassa – "Tämä on harvinaista herkkua, että saamme oman kylän NHL-pelaajan Lukko-paitaan taas pelaamaan"