Syntymätön maali sekoitti Lukon B:n pakan – "Viimeinen erä ei ole hyväksyttävää"

Jokerit mätki päätöserässä viisi osumaa.

Lukon B-nuorten startti kauteen on ollut nihkeä. Perjantaina joukkue nappasi avausvoittonsa, mutta lauantaina vuorossa oli synkkä 2–8 (0–1, 1–2, 1–5) -kotitappio Jokereille.

– Me pelasimme toisessa erässä kauden parasta peliämme. Paikkoja tuli liukuhihnalta, kun vihdoin saatiin kiekko sisään, tuomari ei huomannut, että se jäi maalin takanahkaan. Vastustajan pakki kävi sitten ottamassa sen pois, Lukon valmentaja Ville-Vesa Vainiola kertoi.

Tilanne oli tuolloin 1–1. Jokerit kuittasi heti perään johtomaalin ja samassa erässä vielä kolmannenkin osuman.

– Ei meillä pää kestänyt sitä, Vainiola myönsi.

Viimeinen niitti oli kolmannen erän alun 1–4-maali. Sen jälkeen Jokerit naputti hetkessä kolme lisää.

– Sitten katkesi selkäranka. Viimeinen erä ei ole hyväksyttävää. Ei, että luovutetaan noin, Vainiola sanoi.

Atte Joki teki pelissä Lukon molemmat maalit.