Taas ulosajo Lukon ja HIFK:n sarjassa – katso tyly kuva

Toisen erän jo päätyttyä päätuomari Jukka-Pekka Koistinen viittilöi IFK-puolustaja Ilari Melartin suihkuun.

Rauman Lukko ja HIFK vääntävät puolivälieräsarjansa toista ottelua.

Maaleja Nordenskiöldinkadulla ei ole kahteen erään nähty, mutta ulosajot ovat sarjassa nyt 1–1.

Melart löi aivan erän lopulla syntyneessä laitakahinassa Lukon Anrei Hakulista poikittaisella mailalla päähän.

Videomateriaalia tilanteesta on nähtävillä MTV:n nettisivuilla

Lukko ei onnistunut tekemään maalia tilanteesta seuranneella viiden minuutin ylivoimalla.

Sarjan avausottelussa Raumalla Lukon Samuli Piipposelle tuomittiin ulosajo päähän kohdistuneesta taklauksesta. Piipponen sai taklauksesta kurinpidolta viiden ottelun pelikiellon.

Ottelun avauserässä nähtiin yksi taklaustilanne, jossa Lukon Josh Kestnerin naama aukesi.

Kestner jäi HIFK:n Iiro Pakarisen raskaan laitataklauksen alle, lensi kasvot edellä laitaan ja lähti kivuliaan oloisesti pukukopin puolelle.

Tilanteesta ei tuomittu jäähyä. Kestner palasi peliin toisessa erässä.