Tällä kokoonpanolla Lukko lähtee tekemään historiaa – puolustaja pelaa yllättäen hyökkääjänä illalla Ilvestä vastaan!

Lukon kultakypärä Daniel Audette taistelee runkosarjan loppusuoralla vielä pistepörssin voitosta. Kanadalainen on kaksi pistettä HPK:n Petri Kontiolan takana. Kuva: Kimmo Mäkeläinen

Lukolla on torstai-illan ottelussa Ilvestä vastaan mahdollisuus tehdä raumalaista jääkiekkohistoriaa. Yksikin piste varmistaisi Lukolle matemaattisesti runkosarjan voiton ensimmäistä kertaa liigamuotoisessa sarjassa. Yksikin piste tarkoittaisi myös uutta seuraennätystä runkosarjassa, sillä tämänhetkinen 118 pistettä sivuaa Lukon viime kaudella keräämää ennätystä.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Pekka Virta on valmis kantamaan vastuun, vaikka jäälle ei ole vielä asiaa ja vaihtoaitiostakin voi toistaiseksi vain haaveilla – "Mä olen nyt tämännäköinen vähän aikaa, mutta äkkiä nuo pelaajat siihen tottuvat"

Vain tilaajille KOMMENTTI: Pekka Virta sai takaisin elämänsä, Lukko kenties mestaruusvireensä

Vain tilaajille Kultakypärä johti Lukon voittoon Turussa ja sai kirvesiskun käsilleen – historiallinen runkosarjavoitto ja seuraennätys ovat enää sinettiä vailla

Vain tilaajille Ilveksen koronatartunta varmistui jatkotesteissä, joukkueen toiminta on keskeytetty – tapaus ei vaikuta Tampereella pelanneeseen Lukkoon: "Kenelläkään ei ole ollut oireita"

Vain tilaajille Musta hetki ratkaisi, ja Ilves antoi ensi kertaa tällä kaudella kyytiä Lukolle – "Pakko vaan jaksaa painaa ja parhaansa yrittää, eihän tässä muutakaan voi"