Tallinnassa pelattavaksi suunnitellut liigapelit mitellään sittenkin Suomessa: "Emme pysty edes ennustamaan, koska on jälleen turvallista ja hyväksyttyä matkustaa"

Arkistokuva: Juha Sinisalo

Tammikuulle suunniteltu Liiga goes to Tallinn -tapahtuma on peruttu koronaviruksen aiheuttaessa liikaa epävarmuustekijöitä tapahtuman turvallisen valmistelun ja läpiviennin osalta.

Pelicansin, Lukon, HIFK:n ja JYPin oli määrä matkata tällä kaudella tammikuussa Tallinnaan, missä paikallinen Tondiraba Areena olisi toiminut neljättä vuotta peräkkäin liigakiekon näyttämönä.

– Ratkaisu oli lopulta hyvin selvä tilanteen ollessa tämä. Emme pysty edes ennustamaan, koska on jälleen turvallista ja hyväksyttyä matkustaa. Kyseessä on iso tapahtuma, joka vaatii paljon ennakkovalmisteluja ja -panostuksia, joten tässä vallitsevassa tilanteessa emme näe mitään muuta vastuullista vaihtoehtoa kuin perua tapahtuma tämän kauden osalta, Pelicansin toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen kommentoi tiedotteessa.

Tammikuussa Tallinnassa pelattavaksi suunnitellut ottelut pelataan normaalisti joukkueiden kotipaikkakunnilla. Lukko-HIFK pelataan 30.1.2021 kello 17 Rauman Äijänsuolla.