Tappara pystyi kaappaamaan vierasvoiton Raumalta

Lukko hävisi toisen välieräpelin ja menetti slovakkihyökkääjä Pavol Skalickyn.

Tappara pystyi hakemaan Äijänsuolta vierasvoiton vapunaattona, joten välieräsarja Lukkoa vastaan on nyt tasan 1-1. Perjantain pelissä tamperelaiset olivat parempia maalein 1–4 (1–1, 0–1, 0–2).

Lukko meni johtoon avauserässä, kun Kristian Pospisil ampui kiekon ohi Christian Heljangon.

Johto kesti kuitenkin vain kymmenen sekuntia. Tapparan tasoituksen viimeisteli Lassi Vanhatalo.

Voittomaali nähtiin toisen erän loppupuolella, kun ranskalaishyökkääjä Charles Bertrand laukoi ylivoimalla kiekon ylänurkkaan.

Kamppailun viimeisellä minuutilla Santtu Kinnunen ja Jukka Peltola kiskaisivat kumpikin vielä kiekon Lukon tyhjään maaliin.

Tappion lisäksi raumalaisten iltaa synkensi slovakkihyökkääjä Pavol Skalickyn loukkaantuminen. Skalicky jäi avauserässä Tapparan Patrik Virran taklauksen alle ja joutui jättämään pelin kesken.

Joukkueet pelaavat kaksi seuraavaa ottelua Tampereella. Pelit pelataan sunnuntaina ja maanantaina.

Juttua muokattu 1.5. kello 15.45: korjattu pelin tulos.