Tappio tuli toisestakin – Pallo-Iirojen tie cupissa nousi pystyyn

SalPa haki Äijänsuolta perjantaina voiton maalein 3-2 (2-1).

Pallo-Iirojen tie Kakkosen Suomen Cupissa päättyi nopeasti. Joukkue hävisi kotikentällään perjantaina 2–3 (1–2) Salon Palloilijoille.

Tappio tiesi raumalaisten jäämistä lohkonsa viimeiseksi kahdella tappiollaan. SalPa ja Kaarinan Pojat ratkaisevat lohkon jatkopaikan vielä keskinäisessä ottelussa.

Ottelu alkoi Pallo-Iiroilta hienosti, kun Miika Pertola pääsi tuikkaamaan kulman jälkitilanteesta sisään.

– Olin vain oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja pääsin tuikkaamaan sisään, Pertola totesi.

Puoliajalle edettiin kuitenkin vieraiden 2–1-johdossa. Jami Siirtola ja Elmo Heinonen pääsivät iskemään nopeiden syöttöjen jälkeen hyvillä vedoilla pallon ohi Pallo-Iirojen maalivahti Henri Saarisen.

– Ensimmäisellä puoliajalla puolustimme vähän huonosti. He pääsivät pelaamaan sinne linjan taakse laitahyökkääjän ja keskikentän välistä, Pertola harmitteli.

Toinen puoliaika alkoi kotijoukkueen kannalta murheellisesti, kun Heinonen vei illan toisellaan SalPan 3–1-johtoon. Osuma syntyi rangaistuspotkusta. Tuomari vei pallon pilkulle, kun pallo osui kulman jälkitilanteessa Jussi Aaltoa käteen.

Peliä pääsi vielä kaventamaan Miska Rantamäki, ja osuma käynnistikin orastavan loppukirin.

– Tasainen matsi, ja pärjäsimme ihan hyvin. Puolustusta pitää vielä selvästi parantaa.

– Ihan hyvällä mielellä tässä voi silti olla, vaikka takkiin tuli. Olemme Scott Greenin kanssa saaneet peliä paljon eteenpäin lyhyessä ajassa, Pertola näki.