Tarina, joka oli kirjoitettu tähtiin – A-nuorissa nähtiin tuplamestaruus viimeksi kaksi vuotta ennen Lukon kapteenin syntymää: "Tästä voisi kirjan kirjoittaa"

Luka Nyman on nyt kaksinkertainen mestarikapteeni, sillä hän sai vuosi sitten C-kirjaimen paitaansa kesken kauden. Puolustaja johti joukkuettaan mallikkaasti, ja hänet palkittiin pudotuspelien arvokkaimpana pelaajana. Kuva: Juha Sinisalo

Luka Nyman sai maanantaina nostella pokaaleja. Lukon A:n kapteenina hän pääsi toisena keväänä peräkkäin kohottamaan Legacy Bowlin eli A-nuorten Suomen mestaruutta symboloivan kiertopalkinnon kohti korkeuksia. Toinen pysti oli henkilökohtainen. Lukon kapteeni valittiin pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi eli hänelle myönnettiin Ville Peltosen nimeä kantava palkinto.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille 580-vuotiasta Raumaa juhlitaan torilla aamusta iltaan: "Raumalle on aina mukava tulla ja täällä on iloinen meininki"

Vain tilaajille Lukon A-nuorten huoltaja läksytti Länsi-Suomen toimittajaa, kun joukkue lähti huuhtomaan kultaa Kuopioon: "Eikö teillä mitään muuta tekemistä ole lauantaina"

Vain tilaajille ”Tämä voitto kuuluu Ukrainalle” – Lukon hyökkääjä Daniil Trakht omisti mestaruuden sodasta kärsivälle kotimaalleen ja sen kansalaisille

Vain tilaajille Päävalmentaja Mikael Kotkaniemi ylisti Lukon nuoria mestareita erittäin herkässä tilassa – ”Kovaluonteisin joukkue, jota olen koskaan valmentanut”

Vain tilaajille Jyri Niemi liittyy Mikael Kotkaniemen valmennustiimiin, myös Iiro Vehmanen Ässistä Lukon juniorivalmennukseen