Tässä on Lukon uuden päävalmentajan ensimmäinen haastattelu – kultainen taikinajuuri tärkeä ison muutoksen keskellä, pelilliseen mestaruusreseptiin vain pieniä lisämausteita: ”Mä olen tullut tänne pärjäämään”

Marko Virtanen muutti kesällä kotinsa Raumalle ja kertoo viihtyneensä vaimonsa kanssa mainiosti. Virtanen ehti tavata osan joukkueesta fysiikkatestien ja henkilökohtaisten palaverien muodossa kesäkuussa, mutta kunnolla työt Lukon päävalmentajana pääsevät vauhtiin, kun joukkue kokoontuu yleissopimuksen mukaiselta vuosilomaltaan yhteen maanantaina. Kuva: Juha Sinisalo

Rauman Lukon pukukopissa tehdään pientä pintaremonttia ennen kuin pelaajat saapuvat taas työpaikalleen maanantaina 2. elokuuta. Muun muassa mestarijoukkueen teesit ja Kanada-maljan kuva poistuvat kopin seiniltä. Marko Virtanen suostuu mielellään valokuvattavaksi pelaajien istumapaikkojen keskelle. Kuvassa tiivistyy olennainen: uusi päävalmentaja, uudet arvot, uuden alku.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Heti ensimmäisellä kaudellaan Raumalla mestaruuden voittanut Marko Virtanen on nauttinut työnteosta Lukossa: "Tässä jutussa on ollut äärimmäisen positiivinen soundi"

Vain tilaajille Marko Virtanen ei halua ottaa kunniaa Lukon A:n menestyksestä: "Mulla on sanonta, että kukaan ei pärjää huonolla hevosella"

Vain tilaajille ”Itselleni mä näitä kasvatan” – Lukon seuraava päävalmentaja Marko Virtanen on ensimmäistä kertaa lähes vuosikymmeneen juniorijoukkueen luotsina

Vain tilaajille Marko Virtanen teki lokakuussa sopimuksen Lukon kanssa ja tarttui marraskuussa TPS:n ruoriin - "Avoimin kortein tässä on pelattu"