Tempon pelit on pelattu

Vermuntilan Tempon perinteikäs jääkiekkotoiminta on lähellä päätöspysäkkiään. Tempon puheenjohtaja Mika Laitonen vahvisti Länsi-Suomelle, että seura on luopumassa Vermuntilan jäähallista. Tempon hallitus katsoi viime torstain kokouksessaan, ettei seuralla ole mahdollisuutta tehdä halliin enää jäätä.


– Budjetista puuttuu 30 000 euroa ja tekijöitä olisi liian vähän, Laitonen tiivisti.


– Täytyy etsiä muita mahdollisuuksia eli halli vuokrataan tai myydään. Silloin se todennäköisesti tulee muuhun käyttöön, eikä hallissa tule olemaan enää jäätä.

Tempolla oli viime kaudella miesten edustusjoukkue kakkosdivisioonassa ja lisäksi A-juniorijoukkue. Jos Tempo haluasi jatkaa jääkiekkotoimintaansa, joukkueiden pitäisi pelata kaupungin halleissa.


– Kummallakaan joukkueella ei ole minkäänlaista organisaatiota, joka toimintaa siellä pyörittäisi. On todennäköistä, etteivät joukkueet tule pelaamaan sarjoissa ensi kaudella, Laitonen myönsi.


Hän ei kuitenkaan suostunut kuoppaamaan kiekkotoimintaa lopullisesti.


– Välivuoden jälkeen palaaminen on tietysti aina haasteellisempaa, mutta jos löydetään pelaajat ja valmentajat sekä organisaatio taakse, niin ei pidä sanoa, että paluu olisi mahdotonta.


Tempolla on myös kyläläisiä liikuttava liikuntajaos, joten seuran toiminta ei tule loppumaan kokonaan.

Lue aiheesta lisää tiistain Länsi-Suomesta.