Tiikeri pääsi irti Kokemäellä

Tiikeri heräsi Kokemäellä. Kuva: Ari Anteroinen

Rauma Tigers ilmoittautui perjantai-iltana vahvasti mukaan jääkiekon kakkosdivarin nousukamppailuun.

Tigers kävi möyhentämässä karsintasarjan kolmannessa ottelussa KK-V:n Kokemäellä maalein 1–6 (0–0, 0–1, 1–5). Viime viikonloppuna Tigers kärsi karsintapeleissä kaksi tappiota.

– Tiikerit oli herännyt tähän sarjaan. Annoimme vielä itsellemme sauman taistella huomenna noususta, Tigersin kapteeni Matias Kaukainen totesi.

Illan tehotiikeri oli 2+2 tehopistettä kerännyt Aki Juusela.

Kahden pisteen iltaa viettivät Kaukainen (1+1), Osmo Bernitz (1+1), Olli Lähdesmäki (0+2) ja Samuel Sahlberg (0+2). Onni Impola ja Eetu Saario tekivät Tigersille maalin mieheen.

Yksi vierasjoukkueen takuumiehistä oli myös maalivahti Jere Ringbom, joka kirjautti 41 torjuntaa.

– "Rinke" oli taas kerran hemmetin hyvä. Vain yksi maali meni, ja sekin meidän pelaajan kautta.

Aikataulu kolmosdivisioonan pudotuspeleissä ja karsintasarjassa on ollut armoton. Tigers pelaa jo neljättä peräkkäistä tuplapeliviikonloppuaan.

Perjantainen ottelu Kokemäellä alkoi kello 19. Lauantaina Tigers kohtaa Luvian Kiekko -82:n kotiottelussa, joka alkaa kello 19.15.

Kaukainen myönsi, että kolmosdivarikiekkoilijalla alkaa jo tuntua jaloissa, mutta hänellä oli konstinsa.

– Menen nyt saunaan ja lumihankeen istumaan. Melkein koko yöksi. Selkä alkaa olla sellaisessa kunnossa, että jotain täytyy keksiä.

Asetelma kauden viimeiseen peliin on Tigersille herkullisin mahdollinen: panoksena on sarjanousu. Kolmen pisteen voitto takaisi raumalaisille nousun.

– Ihan parasta kokoonpanoa emme saa, kun äijiä on pudonnut loukkaantumisten takia ja osa porukasta on reissussa. Kaikki lyödään likoon mitä löytyy, Kaukainen sanoi. 

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Tigersilta loppui puhti nousukarsintojen tiukassa avaustuplassa – puolustaja heitti kritiikkiä Jääkiekkoliiton suuntaan

Vain tilaajille Tigers nosteli kolmosdivarin voittopokaalia yli 200 katsojan edessä

Vain tilaajille Onko tässä jo jonkin sortin ennätys? – Rauma Tigers rynni pudotuspeleissä alle 24 tunnissa puolivälieristä finaaliin asti